Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Yuneec E-Go original Longboard Boostedboard

Leverbaar
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_2
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_3
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_4
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_5
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_6
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_7
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_8
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_9
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_10
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_11
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_12
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_13
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_14
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_15
63-egocr001eu_e-go_cruiser_elektro_skateboard_16
Prijs:
649,00 €

649,00 €
Fabrikant: Yuneec
Product beschrijving

E-Go original electric longboard

Persoonlijk transport nodig ? dit is de oplossing, minder opvallend als een hoverboard, en veel stabieler, voor de fanatieke skate en longboarder met regeneratietechnologie, zelfs als je meeskate kun je de accu opladen, en tijdens het remmen wordt de ontwikkelde energie opgeslagen in de Lithium accu's dus zul je een optimale rijtijd halen met de Yuneec E-Go

Yuneec is niet de eerste de beste al meer dan 10 jaar produceren zij electrische aandrijvingen voor bemande vliegtuigen, dus of je nu met de 400 watt motor van de E-Go rijdt of in een 75 Pk electrisch aangedreven ultralight vlieg,t de techniek van Yuneec zorgt voor de beste aandrijving die er is.

De E-GO. ECU (electronic control unit)
De besturing van de E-GO . Personal transport wordt gecontroleerd door innovatieve regenererende software. Tussen de motor en de batterij is de elektronische regeleenheid van de E-GO  geplaatst. Yuneec ontwierp de software en high-tech hardware om robuust en duurzaam zijn, en door de bluetooth controller, of via de App de beste prestaties te kunnen leveren. Yuneec produceert al de belangrijke electronische componenten in huis om zo de beste prestaties te kunnen garanderen !

Batterij E-GO 2.
Innovatief flexibel ontwerp
De batterij van de E-GO maakt gebruik van de nieuwste technologie en is gehuisvest in een flexibele en waterdichte behuizing gepatenteerd door Yuneec, die van vorm verandert met de beweging van het board. De geïntegreerde USB-poort maakt het mogelijk om de draadloze bediening eenvoudig op je board te laden. De lader laadt de batterij van de E-GO in ongeveer 2 uur, en geeft een bereik van meer dan 30km!
(Het board is alleen Spatwaterdicht dus niet in de regen rijden!)

De remote controller van de E-GO
Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp met  extra Functies
Het ergonomische ontwerp van de afstandsbediening maakt het zeer comfortabel vast te houden en te gebruiken. Het heeft een automatisch vergrendelings systeem met behulp van automatische synchronisatie, een fantastisch accu niveau informatiesysteem met trilfunctie , LED-verlichting, selector voor low-speed, snelheid, toerental en zelfs een licht als een zaklamp. Het beschikt over een verstelbare veiligheidsriem op de pols om tijdens het gebruik de remote niet te verliezen, is het leuk om te weten dat u de remotein uw zak of tas kunt houden en hij neemt minder ruimte in dan een telefoon. Met een gewicht van minder dan 60 gram, zijn Yuneec ingenieurs erin geslaagd een licht, comfortabel en zeer makkelijk te gebruiken controller te maken.

De I-phone App voor je Personal transport
De Yuneec E-GO App in de vorm van een iPhone app waarmee je je I-Phone verbind via Bluetooth. U kunt uw e-GO2 bedienen terwijl je door de straten scheurt. Daarnaast biedt de app veel extra functies, zoals de snelheidsmeter, afstand tracker en  instellings informatie

https://itunes.apple.com/us/app/e-go-cruiser/id828252930?mt=8

De wielen van De E-Go's zijn uitgerust met hoog kwaliteit Abec Kogellagers, Tevens leveren wij alle Spare parts voor de E-Go boards voor aantrekkelijke prijzen.

Afmetingen: Lengte: 960mm; Breedte: 275mm; Hoogte: 128mm.
Accu: Capaciteit: 7.8Ah; Type: Lithium-Ion; Gewicht: 900g.
Motor: Borstelloze motor. Gelijkstroom. Maximaal 400W, gemiddeld 150W.
Lader aansluiting: Input 29.5V, 2000mA.