Categorie

Login Form TPL_BEEZ5_ISCLOSED

 

Typhoon H Backpack 2 accu wizard

Price drop
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_2
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_3
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_4
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_5
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_6
63-yuntyhbreu-set_typhoon_h_realsense_extra_battery_7
Prijs:
1399,00 €

1399,00 €
Fabrikant: Yuneec
Product beschrijving

Yuneec Typhoon H advanced RTF (Backpack 2 Accu's ,Free 5,8 Ghz Patch antenna, Free Wizard)

De Yuneec Typhoon H Advanced is later uit te rusten met het Intel Realsense systeem, en dus volledig upgradable naar de Professional versie.

De Yuneec Typhoon H is de meest geavanceerde hexacopter van Yuneec in de klasse onder 2 Kg (drone met 6 propellers) op dit moment en heeft de mogelijkheid om obstakels te detecteren en hiervoor te stoppen . De Yuneec Typhoon H is zeer gebruiksvriendelijk, en gemakkelijk te vliegen,hierdoor kan hij zowel door een beginnende als gevorderde piloot gevlogen worden. De Yuneec Typhoon H is uiterst geschikt voor het maken van professionele lucht foto's en video's. De meest spectaculaire opnames kunnen gemaakt worden met de reeds van de Yuneec Typhoon 4K bekende camera (CGO3+ 4K camera), de gemaakte beelden zijn op 720 P HD formaat direct live te bekijken op het LCD scherm van de geavanceerde ST16 zender.


Binnenkort (eind Juli) zal ook een professional Intel versie met VPS (visual positioning system) en nog veel meer intiligente systemen op de markt komen


Het unieke Yuneec Typhoon H Anti Collision System
De Typhoon H heeft het zogenaamde ultrasonic proximity detection, dit houdt in dat deze frontale obstakels kan herkennen. Dit houdt in dat de drone door het systeem herkende obstakels herkent en hiervoor stopt, dus niet meer tegen een boom of een muur vliegen. Door de sensoren wordt de vliegomgeving constant gescand. Mocht er onverhoopt een obstakel plots voor de hexacopter komen zal deze herkent worden en gestopt worden door de Typhoon H. Door deze techniek is de kans op chashen stukken minder, en zul je sneller en veiliger de drone in kunnen zetten ook waar je normaliter niet zou gaan vliegen omdat er iets in de weg staat.


Waarom een Hexacopter met 6 motoren ?
Buiten dat het natuurlijk een veel cooler uiterlijk heeft als met 4 propellors, heeft een hexacopter een aantal voordelen.Deze drone is uitgerust met zes armen en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat de drone stukken stabieler vliegt ten opzichte van een gewone drone met 4 motoren en armen. Vliegen met wat meer wind is nu ook mogelijk doordat de zes motoren het vermogen in een groter vlak produceren. Ook is de Yuneec Typhoon H uitrust met  5-Rotor Flight Safety technologie. Mocht onverhoopt toch één van de motoren uitvallen, dan zullen de andere 5 motoren het overnemen waardoor het mogelijk is om de drone alsnog veilig te landen.

Nieuwste functies voor de Yuneec Typhoon H
De Yuneec Typhoon H is voorzien van de nodige speciale functies, één daarvan is de mogelijkheid om de drone automatisch om de piloot heen te laten circuleren en zal de camera gericht  blijven op de piloot. Beter bekend als de Orbit functie. De Point of Interest functie werkt hetzelfde, echter zal nu de Typhoon H automatisch om een object blijven circuleren. de Journey funtie zal de drone automatich naar een hoogte tot wel 50 meter laten stijgen om een zogenaamde dronie te maken, doet het erg goed bij je vrienden. De Curved Cable Cam Functie zal de filmers onder ons als meeste aanspreken, als de drone langs de vooringestelde waypoints vliegt heb je de camera volledig vrij om te bedienen, 360 continue ronddraaien is nog nooit vertoond, en door het intrekbare landing gear komt deze nooit in het shot.Een andere mogelijkheid van de drone is de Follow Me/ Watch Me om je te laten volgen, hierdoor kun je de meest coole shots maken zonder de besturing in eigen hand te hebben. Als laatste is het ook mogelijk om waypoints in te geven. Hierdoor kun je bepaalde coördinaten (punten) aangeven waar de hexacopter zelfstandig naartoe zal vliegen, zonder dat je daar nog iets voor moet doen. De dynamic Home functie laat de drone automatisch terugvliegen en binnen 8 meter van je landen.

Retractable oftewel intrekbaar landingsgestel
Het landingsgestel van de Yuneec Typhoon H heeft de mogelijkheid om tijdens het vliegen automatisch in te klappen door middel van één druk op de knop! dus nooit meer die vervelende pootjes in je shot, en omdat de camera vrij 360 graden kan draaien heb je je shot altijd vrij. Bijkomend voordeel hiervan is dat de Yuneec Typhoon H minder wind vangt, en daardoor minder wordt beïnvloedt door de wind en dus stabieler zal vliegen.

De Yuneec Typhoon H met de CGO3+ 4K camera
De camera waarmee de Yuneec H wordt geleverd is uitermate geschikt voor het maken van professionele opnames, foto's of video's. De CGO3+ camera maakt het mogelijk om video's op te nemen met een resolutie van maar liefst 4K UHD (30FPS). Doordat de camera op 3 assen wordt gestabiliseerd zullen ongewenste bewegingen van de Yuneec Typhoon H eruit worden gefilterd en uiterst stabiel beeld leveren. Buiten al deze voordelen heeft de camera ook de mogelijkheid om 360graden om zijn as te draaien. samen met het inklapbare landingsgestel  kun je de mooiste shots te maken. een warmtebeeldcamera is in voorbereiding ( geruchten uit de wandelgangen)

 Yuneec Typhoon H specificaties
- Afmetingen uitgeklapt: 711x711x294mm
- Afmetingen ingeklapt: 350x300x245mm
- Reikwijdte (in optimale condities):CE 600 meter
- Gewicht: 1800 gram (inclusief accu)
- Vliegtijd: circa 22 minuten
- Accu: 14,8V 5400mah
- Video resoluties: UHD 4K 30FPS, 1080P Full HD 120/60/50/48/30/25/24FPS
- Foto resolutie: 12.4MP (RAW/DNG formaat mogelijk)

Leveromvang van de Yuneec Typhoon H

- Free Wizard controller.
- Yuneec Typhoon H hexacopter
- 3-assige CGO3+ gimbal camera
- ST16 16-kanaals 2,4GHz Groundstation (new version 3 antenna's)
- 1x 4S 14,8V 5400mah lipo accu (1 extra accu gratis)
- Oplader
- Reislader (12V DC lader)
- USB adapter
- zenderriem
- Zonnekap voor het scherm
- 5 x set props : 5x Clockwise / 5x Anti-Clockwise
- 16 GB micro SD kaart Class 10 voor 4K geschikt

-Hardfoam opbergkoffer,Soft rugzak, de Hardshell backpack is optioneel bij de advanced, maar zal bij de professional standaard worden geleverd.